Een frisse duik in de Dordtse kunst scene

  • door

Donderdagavond 22 april om 20.00 uur, gratis livestream via Youtube www.linktr.ee/rivierbootstad

Momenteel werkt Edward Clydesdale Thomson in de Biesboschhal aan een het grote kunstproject dat in oktober zijn hoogtepunt kent. Een goed vooruitzicht dus! Maar hoe staan de kunsten er op dit moment verder voor in Dordrecht?

Om dit te onderzoeken neem je samen met Edward een verfrissende duik in de lokale kunstscene. Ontmoet een aantal (lokale) kunstenaars zoals: Jelle Korevaar, Daniel Arthuus, Nico Parlevliet en Ralf Kokke. Neem een kijkje bij de verschillende kunstpodia en broedplaatsen, zoals Pictura, DOOR, DS17, 222Lodge en SBK Dordrecht.

Een inspirerende avond tjokvol kunst met Edward Clydesdale Thomson als gastheer. Het gesprek is (zoveel mogelijk) in het Nederlands en wordt afgewisseld met korte videoclips en ander beeld. Vanuit de grote zaal in Kunstmin.

Deze livestream wordt georganiseerd door het Dordrechts Museum. Techniek en realisatie door Schouwburg Kunstmin.

Terugkijken kan hier